spaghetti met rucola en mozzarella

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de fijngesneden (of geperst, naar eigen smaak) knoflook in de olijfolie zachtjes licht kleuren in ± 2 à 3 minuten. Snijd de tomaat door de helft. Haal de pan van de warmtebron en voeg tomaat, kappertjes erbij en op smaak brengen met versgemalen zout en zwarte peper, laat dit 1 uur marineren. Kook de spaghetti al dente, afgieten en terug in de pan; snijd ondertussen de mozzarella in blokjes, scheur de basilicumblaadjes van de takjes. Meng de mozzarella, tomatensaus door de spaghetti in de pan. De basilicum, de rucola er voorzichtig omscheppend erbij en direct serveren (als het kan op voorverwarmde borden). Eventueel serveren met ciabatta.

spaghetti met rucola en mozzarella is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept