visbouillon

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de graten en het visafval, de ui, de champignons, een snufje zout en de takjes peterselie in een pan en bedek ze met het water. Voeg de wijn en het citroensap toe. Breng het snel aan de kook en schuim het af. Laat het 20 minuten zachtjes koken. Voeg de peperkorrels toe en laat het nog 10 minuten doorkoken. Zeef de bouillon.

visbouillon is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept