aspergeschotel met parmezaanse kaas

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Asperges schillen en in ±10 minuten beetgaar koken. Intussen de oven voorverwarmen op 200 ºc. De kaas raspen en de boter laten smelten in een pannetje. Asperges laten uitlekken en naast elkaar in een ovenschaal leggen. De gesmolten boter erover schenken en bestrooien met peper en Parmezaanse kaas. In het midden van de oven in 20 minuten goudbruin laten worden.

aspergeschotel met parmezaanse kaas is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Aspergeschotel met Parmezaanse kaas
0 min
Bekijk recept
Basisrecept aspergeschotel
Bekijk recept
Moederdagrecept Aspergeschotel Uit De Oven
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Aspergeschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept