rode paprika met roquefort

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de paprika en snijd het bovenste kapje eraf, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Let op dat de paprika niet kapot gaat. Snijd 5 à 6 zwarte olijven in kleine stukjes. Meng in een ruime schaal de roomkaas, roquefort, boter en de fijngesneden olijven tot een gladde massa en maak op smaak met versgemalen zwarte peper. Vul de paprika met het kaasmengsel doormiddel van een kleine lepel, wees voorzichtig, steeds aandrukken, zodat het geheel compact wordt. Vul de deksel van de paprika en zet deze er weer op. Verpak de twee paprika’s in plasticfolie, goed strak en laat deze opstijven in de koelkast voor ± 3 uur. Uit de koelkast, het folie verwijderen en met een goed scherp mes dunne plakken snijden. Garneer de plakken kaas op een platte of ondiepe schaal, met de gevulde groene olijven en de blauwe druiven. Serveer met roggebrood of het duitse zuurdesembrood.

rode paprika met roquefort is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept