witlof met kerriesaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder eventuele lelijke blaadjes en snij met een scherp mesje de pit uit de struikjes. Was de struikjes en kook ze in weinig water met een snufje zout in ongeveer 15 minuten gaar. Laat de stukjes ananas uitlekken, maar vang het sap op. Vul het sap tot 2 dl aan met water. Maak de kerriesaus met het verdunde ananassap volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de rozijnen met de kerrie en de stukjes ananas toe aan de saus. Laat de witlof even uitlekken in een vergiet en leg de struikjes in een schaal. Schenk de kerriesaus erover. Lekker met rijst.

witlof met kerriesaus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept