crème brulée met grapefruit en zwarte peper

4
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De custard en suiker met een beetje melk glad roeren, de rest van de melk aan de kook brengen. Het eiwit met 75 gram suiker opkloppen - voeg de suiker langzaam toe, elke keer als het eiwit begint te glanzen een klein beetje suiker toe voegen. Wanneer de melk kookt het custard/suiker-mengsel met een garde erdoor roeren en aan de kook brengen. Van het vuur af het eiwit/suiker-mengsel erdoor kloppen. Laat de compositie verder afkoelen. De grapefruit uitsnijden, in een bakje doen, flink met grove zwarte peper bestrooien. Het bakje opvullen met de crème en glad afstrijken. Bestrooi met 35 gram suiker en laat onder de grill karameliseren.

crème brulée met grapefruit en zwarte peper is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept