Zeef de bloem, voeg de overige ingrediënten voor het beslag toe en klop het glad. Laat 1 uur rusten. Snijd de abrikozen in stukjes(vers fruit eerst ontvellen) roer voor de kwarkcrème de boter met de helft van de suiker, zout, citroenrasp, en likeur schuimig. Roer de eierdooiers erdoor, spatel het mengsel door de kwark en voeg de stukjes abrikoos toe. Klop het eiwit stijf onder geleidelijk toevoegen van de rest van de suiker en spatel het schuim door het kwarkmengsel. Roer het beslag nogmaals door en bak in een koekenpan van 18 cm doorsnee 8 tot 10 dunne pannenkoeken. Schep op elke pannenkoek een evenredig deel van de kwarkcrème en strijk dat met een paletmes iets uit, maar laat de rand vrij. rol ze voorzichtig op en leg ze in een met boter ingesmeerde ovenschaal. Klop voor de royale het ei los met room en suiker, schenk het over de pannenkoeken en verdeel de vlokjes boter (±20 gr). Laat
gevulde pannenkoeken is een recept van Buissink.com