meloensalade met lavendelroom

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de room met de lavendelbloempjes en laat een paar uur marineren. Snijd het vruchtvlees van de ogenmeloenen in stukken. verwijder de droge 'vliezen' van de Kaapse bessen. Snijd de bloedsinasappelen in vieren, het vruchtvlees los en doormidden. Meng het fruit in een schaal. zeef de room en klop dit met de suiker half stijf. Serveer de room apart bij het fruit. Heerlijk met een glas Muscato d'Asti!

meloensalade met lavendelroom is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozenpakketjes Met Lavendelroom
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min Nagerecht
Bekijk recept