yoghurt met frambozen uit de vriezer

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een vetvrije kom de slagroom met de tafelsuiker goed stijf, spatel de geklopte slagroom door de yoghurt. Rasp de chocolade grof en schep deze samen met 2/3 van de frambozen door de yoghurtmassa. Bekleed 4 kommetjes van ± 200 ml met plasticfolie, op zo’n manier dat de folie over de rand komt. Verdeel de yoghurtmassa over deze vier kommetjes en plaats ze voor ± 2 uur in de vriezer. Houd de bodem van de kommetjes (uit de vriezer) voor een paar seconden in een schaal met heet water, het folie laat nu makkelijker los. Haal het ‘yoghurtijs’ aan de folie voorzichtig uit de kommetjes en keer deze porties op een ontbijtbordje. Je kan de bordjes eerst met poedersuiker bestrooien alvorens je de kommetjes keert. Garneer met de overgebleven frambozen en een blaadje munt. Als je het niet direct serveert, kan je het kort bewaren in de koelkast.

yoghurt met frambozen uit de vriezer is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept