Rasp de schil van de schoongeboende citroen. Zorg ervoor dat de eieren supervers zijn! Klop de eierdooiers met de suiker, citroenrasp en de marsalawijn in een vetvrije kom met de mixer voor ± 5 minuten. Verdeel de frambozen over 4 diepe borden met een brede rand, strooi poedersuiker alleen over de rand van het bord. Verwarm een grote pan met een laag water tot de kook, voor het au-bain-marie verwarmen van de zabaglioni. Plaats nu de kom in het water en let op dat het water niet in de kom kan komen tijdens het kloppen! Klop nu ± 10 minuten het mengsel luchtig tot een warme, schuimmassa ontstaat. Als je ziet dat de massa zich gaat binden, is deze goed en voldoende warm, giet over de borden en direct serveren, garneer met een blaadje munt. Dit recept is niet geschikt voor kinderen beneden de vijf jaar en zwangere vrouwen, vanwege eventueel salmonellagevaar bij het gebruik van rauwe eieren!
zabaglioni met frambozen en munt is een recept van Buissink.com