toast met paprika en perzik

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven of een grill voor tot 225 gr Celsius. Rooster het brood. Laat de tonijn uitlekken op keukenpapier en droog goed. Doe dit ook zo met de paprika. Snijd de tonijn en de paprika in kleine stukjes. Laat de perziken goed uitlekken en snijd deze in mooie plakken. Meng de tonijn goed met de stukjes paprika en de paprikapoeder naar eigen inzicht en smaak, op een geroosterde boterham. Op een bakplaat bakpapier leggen, daarop een plak toast met tonijnmengsel, de plakjes perzik erover en afdekken met een plak emmenthaler. Plaats in de oven en zodra de kaas gesmolten is, de toast op een bord, garneren met fijngesneden peterselie en tuinkers. Warm opdienen.

toast met paprika en perzik is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept