Snijd het kapje van de paprika en verwijder het zaad en de zaadlijsten met een scherp mes, let op dat de paprika heel blijft. Snijd de olijven in kleine stukjes, meng de roomkaas, de roquefort, de boter en de olijven in de keukenmachine tot een gladde massa. Breng op smaak met versgemalen peper. Vul de paprika, steeds kleine beetjes, met de kaasvulling heel voorzichtig. Er mag geen lucht in de vulling komen, voorzichtig aandrukken met plastic folie, vul ook de deksel, zet deze op de paprika en pak deze in plasticfolie goed strak. Laat de paprika’s nu in de koelkast opstijven, ± 3 uur. Direct uit de koelkast de paprika’s met een vlijmscherp mes in mooie plakken snijden, voorzichtig zodat de plak paprika heel blijft! Serveer met roggebrood, zoute boter en druiven! Heerlijk met een koel glas Pinot Blanc!
paprika met kaasvulling is een recept van Buissink.com