1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe het bakmeel in een kom. Breek de eieren erboven. Schenk de melk er al kloppend met een garde bij tot je een glad beslag hebt. Voeg de tijm en peper en zout naar smaak toe. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 3 min. rondom bruin.
2 Vet de ovenschaal in. Neem de worstjes uit de pan en leg in de ovenschaal. Zet de schaal 5 min. in de oven. Neem de schaal eruit en schenk het beslag erover. Zet weer in de oven en bak in 25 min. gaar.
3 Snijd ondertussen de ui in ringen en bak de uiringen in het achtergebleven vet 15 min. op laag vuur. Roer er het water door en laat nog 2 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook in 8 min. beetgaar in water met zout. Serveer deze Britse winterse ovenschotel met de uienjus en bonen.