Spruitenstamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de spruitjes schoon. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Voeg na 5 min. de spruitjes toe. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.
  • 2 Leg de kabeljauw op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de tapenade en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de kabeljauw in de oven in ca. 20 min. gaar.
  • 3 Giet de aardappelen en spruiten af en voeg de crème fraîche toe. Stamp met de pureestamper tot puree. Voeg peper en eventueel zout toe. Serveer met de kabeljauw.

Spruitenstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Spruitenstamppot met tofu en champignons
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en walnotenmosterd
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spruitenstamppot
30 min-
Bekijk recept

Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Spruitenstamppot met tofu en champignons
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en walnotenmosterd
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spruitenstamppot
30 min-
Bekijk recept