Groente met dip

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen maar laat het puntje zitten. Verwijder de steelaanzet van de paprika's en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Halveer de paprikarepen in de breedte. Snijd de uiteinden van de komkommer en snijd de rest in 3 gelijke stukken. Halveer de stukken in de lengte. Doe hetzelfde met de peen. Snijd de komkommer en peen in repen. Doe de groente in de bekers en zet op een schaal.
  • 2 Prak de avocado met een vork fijn in een kom. Schep om met het limoensap, de honing, 2 el yoghurt en peper en zout. Doe de rest van de yoghurt in een andere kom en schenk de chilisaus erop. Roer erdoor. Serveer de groente met de 2 dips en de cherrytomaten. Lekker bij lasagne.

Groente met dip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept