1 Kook de eieren 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Week ondertussen de gelatine 5 min. in koud water. Breng de bouillon in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur. Knijp de gelatine uit en los op in de bouillon. Laat ca. 1 uur afkoelen.
2 Verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm. Leg op de bodem van elk timbaaltje een klein takje dille en voeg per timbaaltje 2 el bouillon toe. Laat 5 min. opstijven in de koelkast. Snijd de rest van de dille fijn en meng met de tomaat en zalm.
3 Doe de eieren in de timbaaltjes en schep het dille-tomaat-zalmmengsel eromheen. Vul aan met de bouillon. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
4 Houd de onderkant van de timbaaltjes al draaiend 3 sec. onder de hete kraan en stort op een bord. Lekker met geroosterd brood.