Mango-gemberjam

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de mango in stukjes en de gember in plakjes. Breng het sinaasappelsap met de mango, gember, gembersiroop, suiker, kruid­nagels en druiven aan de kook. Laat op heel laag vuur 30 min. koken met de deksel op de pan. Roer af en toe. Neem van het vuur en laat 5 min. afkoelen.
  • 2 Week ondertussen de gelatine 5 min. in koud water. Knijp uit en los op in de jam. Breng de jam op smaak met citroensap en extra suiker. Laat afkoelen in ca. 2 uur. Serveer bij de kaas.

Mango-gemberjam is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept
Gemberkoek
2 uur-
Bekijk recept
Croissant met brie en gember
10 min
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept