Clubsandwich met radijs

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de peen julienne in een kom en meng de honing en het limoensap erdoor. Snijd de bieslook fijn. Breek de eieren boven een andere kom. Voeg de bieslook, peper en zout toe en klop los met een vork. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet in 5 min. op middelhoog vuur. Keer als het ei is gestold en bak nog 1 min. op de andere kant. Neem uit de pan en snijd de omelet in kwarten.
  • 2 Snijd 12 sneetjes van het brood. Verhit de grillpan en gril steeds 2 sneetjes brood in 3 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Leg ⅓ van de gegrilde sneetjes brood op borden. Besmeer royaal met houmous. Verdeel er wat rucola over. Verdeel de peen julienne over de rucola en bedek met plakjes radijs. Bedek elke sandwich weer met een sneetje brood.
  • 3 Besmeer weer royaal met houmous. Verdeel er weer wat rucola over en leg er een stuk omelet op. Besmeer de laatste sneetjes brood met de rest van de houmous en leg ze met de besmeerde kant naar beneden op de sandwich. Steek er een satéprikker in om te voorkomen dat de sandwich uit elkaar valt. Snijd de clubsandwiches schuin door en serveer.

Clubsandwich met radijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met ei, kip & avocado
15 min
Bekijk recept
Mango-cheddar clubsandwich
15 min
Bekijk recept