Ciabatta met biefstuk

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd het kapje van de bol knoflook en besprenkel het snijvlak met 1 el olie. Pof de bol in de ovenschaal in ca. 30 min. gaar. Laat iets afkoelen.
  • 2 Duw de knoflooktenen uit de vliesjes. Pureer met de rozemarijn, ansjovis en 2 el olie 10 sec. met de staafmixer. Spoel de bonen af onder koud stromend water. Voeg met 3 el water toe aan het mengsel en pureer grof tot houmous. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bestrijk de biefstukken met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder een deksel 5 min. rusten.
  • 4 Snijd ondertussen het brood in schuine sneetjes en bestrijk met 1 el olie. Gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Snijd de biefstukken in repen en beleg het brood ermee. Serveer met de houmous.

Ciabatta met biefstuk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept