Gevulde tomaten

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd een klein kapje mét kroontje van de tomaten en houd apart. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten uit de tomaten. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
  • 2 Snijd de komkommer en avocadovlees in blokjes van ½ cm (brunoise). Snijd de aspergetips in stukjes van ½ cm. Snijd bieslook fijn. Meng de komkommer, avocado, asperge, bieslook en mayonaise in een kom. Breng op smaak met peper, zout en wat druppels Tabasco. Vul de tomaten met het mengsel en leg de kapjes op de vulling. Verdeel de tomaten en veldsla over de borden.

Gevulde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept