Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango

4
10 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de sla in een grote schaal. Meng voor de dressing de crème fraîche met 3 el van het citroensap (per 4 personen). Breng op smaak met peper en zout en zet apart. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • 2 Besprenkel met de rest van het citroensap. Schep met de mango door de sla. Verdeel de dressing over de salade en garneer met de garnalen. Serveer direct.

Avocadosalade met Hollandse garnalen en mango is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept