Half-uurtje paella met vis

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de saffraan in een kommetje, voeg 2 el bouillon toe en laat staan tot gebruik. Laat de garnalen ontdooien. Halveer de tomaat en verwijder de zaadlijsten uit de tomaat. Rasp het vruchtvlees op een grove rasp tot je alleen het vel over hebt. Gooi het vel weg. Snipper de ui. Snijd de knoflook in plakjes en de chorizoworst in blokjes.
  • 2 Verhit de olie in de pan en bak de ui en chorizo 5 min. op middelhoog vuur tot de ui glazig is. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de rijst toe en bak mee tot de korrels glazig zijn. Bak de tomaat 3 min. mee.
  • 3 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Snijd de bonen in stukjes en voeg toe.Schenk de rest van de bouillon en de saffraan erbij. Breng aan de kook en roer 1 keer goed door. Snijd de kabeljauw in stukken en halveer de cherrytomaten. Verdeel de kabeljauw, garnalen en cherrytomaten erover. Zet het vuur laag en laat 20 min. zachtjes koken.

Half-uurtje paella met vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje bal met linzensaus
30 min-
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met gehakt en appel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept