Zoek
Vanille-ijstopping kokos-gember
6
10 min
Albert Heijn
Nagerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
4 el gemalen kokos (bakje 55 g))
3 bolletjes stemgember ((potje 240 g), in kleine stukjes)
Bereiding
1
Bak de kokos in een koekenpan zonder boter of olie in 2 min. lichtbruin. Voeg toe aan de gember, schep om en laat afkoelen.
Vanille-ijstopping kokos-gember is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept