Vanille-ijstopping praline

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat in een kleine pan met dikke bodem de suiker en 3 el water op laag vuur langzaam smelten, verhoog de temperatuur en laat het mengsel bruin worden. Voeg de hazelnoten toe en schenk de karamel uit op een stuk bakpapier. Laat 30 min. afkoelen. Breek de praline in stukken en maal 10 sec. in de keukenmachine.

Vanille-ijstopping praline is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Praliné semifreddo met duo van coulis
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodsterretjes
10 min
Bekijk recept
Chocolade-eieren met praliné
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept