Zomerse fruittiramisu

8
30 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het bevroren fruit met de helft van de suiker in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. doorkoken op middelhoog vuur. Bedek ondertussen de bodem van de schaal met de lange vingers. Verdeel het zomerfruit met het vocht over de lange vingers. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Doe de eidooiers met het overige suiker in een kom. Klop in 5 min. tot een lichtgele crème. Doe de mascarpone in een kom. Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg toe. Roer los met een vork en voeg dan de eiercrème toe. Meng voorzichtig door elkaar. Klop de slagroom stijf de rest van de suiker en spatel door de mascarpone.
  • 3 Schep op het fruit, dek af en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Bedek de tiramisu met de frambozen en bramen en serveer.

Zomerse fruittiramisu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept