Bonenstamp en worst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. beetgaar.
  • 2 Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in stukjes. Kook ze in 8 min. beetgaar, voeg na 5 min. de snijbonen en witte bonen toe. Giet af.
  • 3 Giet de aardappelen af. Verwarm de melk in een steelpan en schenk bij de aardappelen. Voeg de boter toe en stamp met de pureestamper tot puree. Schep de bonen erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep in een schaal en leg de rookworst erop.

Bonenstamp en worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept