1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2 Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de biefstuk, rozemarijn, peper en zout toe en bak 3 min. op hoog vuur. Schep het vlees uit de pan, leg op een schaal en dek af met aluminiumfolie.
3 Verhit de rest van de boter in de hapjespan. Voeg de champignons, portobello, peper en zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Doe de slagroom erbij, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken. Roer regelmatig. Voeg de pasta samen met het basilicum toe aan de paddenstoelen, schep om en verdeel over 4 borden. Verdeel de biefstuk erover en serveer direct. Lekker met geschaafde Pecorino (kaas) en gesmoorde groenten. Kijk voor een recept op ah.nl/allerhande.
Biefstuk en portobello is een recept van Albert Heijn