New York cheesecake

12
20 min
Gebak
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120 °C. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Maal de biscuits in de keukenmachine fijn. Smelt de boter. Doe de gemalen koekjes in een kom en roer de boter en kaneel erdoor. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm en druk stevig aan. Zet tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Meng samen met de Mon Chou, bloem, suiker, eieren en crème fraîche in de keukenmachine tot een egale massa.
  • 3 Schep in de vorm en strijk glad. Bak ca. 1 1/2 uur in het midden van de oven. De cheesecake is klaar als de buitenkant stevig is en het midden nog niet. Laat in de oven afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de cheesecake voor het serveren minimaal 4 uur afgedekt in de koelkast.

New York cheesecake is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle wokschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept