1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Snijd de stronk van de andijvie en snijd het blad in repen. Was de andijvie. Snijd de peper in reepjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de peper en knoflook 1 min. Voeg de andijvie in porties toe en smoor met de deksel op de pan op middelhoog vuur 4 min. Voeg de kaasblokjes toe en smoor nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.
3 Verhit ondertussen in een braadpan de rest van de olie. Bak de worstjes in 7 min. rondom bruin en gaar. Verdeel de rijst en andijvie over 4 borden. Leg de worstjes erop.
Gesmoorde andijvie en lamsworst is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenplaat met pompoen en lamsworst, pompoensoep met geitenkaas & rauwe courgettesalade