Maisstamppot met paprika en boontjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 8 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Breek ze doormidden en kook ze in 8 min. in water met zout beetgaar.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 10 min. bruin en gaar. Verhit ondertussen de maiskorrels in een steelpan 8 min. op laag vuur.
  • 3 Giet de aardappelen af. Stamp ze met de mais en het maisvocht fijn met de pureestamper. Schep de sperziebonen en paprika erdoor. Breng op smaak met peper en zout en warm 3 min. door. Serveer met de worstjes.

Maisstamppot met paprika en boontjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept