Peren met bitterkoekjesroom

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de bitterkoekjes op een grote schaal en laat onafgedekt in 4 uur uitdrogen.
  • 2 Maal de bitterkoekjes fijn in de keukenmachine. Rooster ondertussen het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Doe op een bord en laat afkoelen.
  • 3 Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis. Verdeel de peren over 4 bordjes. Doe de slagroom met de klopfix in een kom, klop stijf en schep voorzichtig de bitterkoekjeskruim erdoor.
  • 4 Verdeel de bitterkoekjesroom over de peren en garneer met het amandelschaafsel.

Peren met bitterkoekjesroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde peer met bitterkoekjesroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjes-roomijs
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjes Roomijs
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjes-roomijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept