Thaise pasteitjes

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de peen en kool in een kom. Rasp de groene schil van de limoen en voeg toe met het curry poeder, de gember en sojasaus. Houd apart.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Halveer de vellen filodeeg in de breedte en bekleed de muffinvormpjes ermee.
  • 3 Voeg de taugé, koriander en pinda's toe aan de groenten, schep om en verdeel over het deeg. Pak de punten van het deeg op en pak bij elkaar als een zakje. Druk aan. Herhaal met de rest van de pasteitjes.
  • 4 Bestrijk het deeg met het ei en bestrooi met het sesamzaad. Bak ca. 20 min. in de oven. Lekker met een omelet en zoete chilisaus.

Thaise pasteitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept