Rigatoni met spinazie, venkel en kaas

6
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de venkel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met peper en zout en besprenkel met 3 el olie. Rooster ca. 20 min. in de oven.
  • 2 Verhit ondertussen de boter in een pan en voeg de bloem toe. Bak op laag vuur 5 min. (roux). Voeg de melk toe en breng al roerend aan de kook. Voeg, als de saus gebonden is, de Gorgonzola toe. Breng op smaak met peper en zout en laat 5 min. zachtjes koken.
  • 3 Verhit de rest van de olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe, samen met 1 teen knoflook en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Schep de venkel en spinazie door de pasta. Meng de kaassaus erdoor en schep alles in de ovenschaal.
  • 4 Meng de kruiden en de rest van de knoflook door de ricotta en voeg peper en zout toe. Verdeel over de pasta en zet ca. 15 min. in de oven.

Rigatoni met spinazie, venkel en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept