Crostini met geroosterde paprika

20
15 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kapjes van de ciabatta's. Snijd elke ciabatta in 10 sneetjes. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de sneetjes in porties om en om goudbruin.
  • 2 Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotten. Meng de ricotta, geitenkaas, knoflook en sjalot. Snijd de blaadjes oregano uit de Italiaanse kruidenmix met de helft van het basilicum fijn en voeg toe aan het kaasmengsel. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp en peper en zout toe aan het kaasmengsel en breng op smaak met het citroensap.
  • 3 Snijd de uitgelekte paprika's in dunne reepjes. Besmeer de sneetjes ciabatta met het kaasmengsel en leg er wat reepjes paprika op. Scheur de rest van het basilicum in kleine stukjes en garneer er de crostini mee. Serveer direct.

Crostini met geroosterde paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met gegrilde prei en pancetta
20 min Snack
Bekijk recept