Groentestoof met parelcouscous

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aubergine in de lengte doormidden en snijd plakken van 2 cm dik. Snijd de sjalotten in kwarten. Snijd de courgette in halve plakken.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en bak de aubergine 4 min. op hoog vuur. Bak de sjalotten 2 min. mee. Voeg de courgette, het kaneelstokje, de komijn, tomatensaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en laat 10 min. stoven. Halveer de dadels en voeg deze toe. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg deze samen met de cherrytomaten toe en stoof nog 10 min.
  • 3 Bereid ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Proef de stoof en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
  • 4 Schep in een mooie schaal. Hak de amandelen en strooi deze erover. Serveer de couscous er apart bij.

Groentestoof met parelcouscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Parelcouscoussalade met sinaasappel-muntdressing
45 min- Nagerecht
Bekijk recept

Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante spitskool-pompoenstoof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met feta
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept