Haasmedaillons met ham en wijnjus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de haasmedaillons op kamertemperatuur komen. Vouw de plakjes rauwe ham in de lengte dubbel en wikkel om de medaillons. Verhit de olijfolie en leg het vlees en de rozemarijn in de pan. Bak op middelhoog vuur in 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Neem het vlees uit de pan en laat op een warm bord afgedekt 5 min. rusten. Haal ondertussen de rozemarijn uit de pan en voeg de voorzichtig wijn toe. Kook ongeveer 3 min. in of tot er 1 el over is. Smelt er van het vuur af, al roerend de boter door. Serveer bij het vlees. Lekker met broccoli en aardappelpartjes met rozemarijn en knoflook.

Haasmedaillons met ham en wijnjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouspilav met kipfilet en rode-wijnjus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte de boeuf met rodewijnjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogeltournedos met knolselderijpuree en rode-wijnjus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscouspilaf Met Kipfilet En Rode-wijnjus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Banh mi (Vietnamees pistoletje)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met champigonsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met maple-cider glaze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons Met Balsamico-olijvendressing
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept