Mosselen met citroenroom en peterselie

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een grote (mossel)pan met de wijn op hoog vuur. Laat 3 min. inkoken. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en snijd hem in partjes. Voeg de mosselen, de bosui, het citroenrasp en de slagroom toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Schud de pan met de deksel erop en breng opnieuw aan de kook. Schud de pan nogmaals en schep de mosselen met het vocht in 4 diepe borden. Garneer met de peterselie en citroenpartjes. Lekker met stokbrood.

Mosselen met citroenroom en peterselie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept