Gebakken garnalen met limoendressing

4
15 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen maar laat het staartje zitten. Leg ze in een bakje en voeg 2 el olijfolie en de knoflook toe. Laat minimaal 1 uur marineren. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rasp en het sap in een kommetje en klop met de honing, rest van de olijfolie en peper en zout tot een dressing. Rijg elke garnaal in de lengte aan 1 satéprikker. Verhit een grillpan en gril de garnalen in 2-3 min. gaar. Keer halverwege. Leg de garnalen op een platte schaal en schenk de dressing erover. Garneer met de koriander.

Gebakken garnalen met limoendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijstsalade met zalm en groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept