Varkenshaas-appelspiesjes

8
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de olie in een kom en rasp de helft van de gele schil van de citroen erboven. Voeg de kaneel en kardemom toe en breng op smaak met peper en zout. Snijd beide varkenshaasjes in 8 plakken en halveer die.
  • 2 Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Halveer elk kwart. Rijg aan 16 prikkers elk om en om 2 stukken vlees en 2 stukken appel.
  • 3 Snijd de peertjes in plakjes en doe in een kom. Rasp de rest van de gele schil van de citroen erboven. Halveer de citroen en knijp wat citroensap bij de peertjes.
  • 4 Verhit de grillpan en gril de spiesjes 6 min. Keer halverwege. Leg op een schaal en serveer de peertjes er apart bij.

Varkenshaas-appelspiesjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept