Sinaasappel met surimi en pecannoten

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de partjes vruchtvlees van de sinaasappels los van de vliezen, zodat het vruchtvlees er gemakkelijk tussenuit gewipt kan worden. Vang het sap op. Verdeel de partjes over een schaal en meng met de surimi. Bestrooi met de noten. Meng het sap met de olie en sprenkel over de salade.

Sinaasappel met surimi en pecannoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept