Smushi

4
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ui met de azijn en een mespunt zout. Houd apart. Breng een kleine pan water aan de kook. Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes van een 1/2 x een 1/2 cm (brunoise). Voeg eventueel wat zout toe aan het kokende water en kook de aardappelen in 4 min. beetgaar. Giet af en laat ze 5 min. afkoelen.
  • 2 Meng de yoghurt met de halvanaise, bieslook, aardappel en het ui-azijnmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Snijd de plakjes roggebrood elk in 4 stukjes. Verdeel de aardappelsalade over de plakjes. Snijd de zalm in 6 gelijke plakjes en leg ze op 6 van de stukjes roggebrood. Garneer de 6 roggebroodjes zonder zalm met tuinkers. Leg de broodjes om en om op een bord.

Smushi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker