Chili sin carne met vegagehakt

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt, de paprikapoeder, komijn en chilipeper toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Halveer ondertussen de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg toe aan het mengsel en bak 5 min. Doe de tomato frito erbij en laat op laag vuur 8 min. zachtjes koken.
  • 2 Voeg de mais en bonen toe, schep om en warm nog 3 min. door. Verdeel de chili sin carne over 4 borden. Serveer met 1 el crème fraîche en bestrooi met de kaas. Lekker met verse koriander.

Chili sin carne met vegagehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van vegagehakt, sperziebonen en puree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse roerbak met vegagehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegapie met vegagehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept