Gepocheerde kipfilet met knolselderij

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar in water met zout.
  • 2 Breng ondertussen 1 liter water aan de kook met de bouillontabletten en soepgroenten. Laat op laag vuur 5 min. trekken. Pocheer hierin de kipfilets in 10 min. gaar. Zorg dat de bouillon tegen de kook aan blijft, maar niet kookt.
  • 3 Snijd ondertussen de knolselderij in blokjes van 1 x 1 cm. Kook de knolselderij in water met zout in 6 min. beetgaar en giet af.
  • 4 Pers de sinaasappel uit. Klop met een garde de mosterd, olie en het sinaasappelsap tot een dressing. Meng met de knolselderij. Serveer de kip met de aardappelen en knolselderij.

Gepocheerde kipfilet met knolselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept