Aardappel-wortelstoof

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd in 4 gelijke stukken. Schil de peen en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Snijd de abrikozen in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min.
  • 2 Voeg de knoflook toe en bak 3 min. Voeg de aardappelen, peen, abrikozen, het bouillontablet en water toe. Breng aan de kook, schep om en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.
  • 3 Snijd de bevroren kabeljauw in stukken. Schep de stoof na 15 min. om en leg de kabeljauw ertussen. Snijd de blaadjes van de koriander en peterselie grof. Neem de pan van het vuur en bestrooi met de kruiden.

Aardappel-wortelstoof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept