Paddenstoelenlasagne

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de knoflook fijn. Maak de champignons en paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Vet de ovenschaal in met de olie. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen en de champignons 4 min. Schep ⅔ van de knoflook in de pan en bak 1 min. mee. Breng op smaak met peper.
  • 2 Schenk een dun laagje pastasaus in de ingevette ovenschaal. Leg er 2-3 lasagnebladen op. Verdeel er wat paddenstoelen en enkele lepels saus over. Dek af met 2-3 lasagnebladen. Maak meer lagen met de rest van de paddenstoelen en saus. Eindig met een laag lasagnebladen en saus.
  • 3 Meng de crème fraîche met de kaas en de rest van de knoflook. Schep op de lasagne en strijk uit. Bestrooi met peper. Bak in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Paddenstoelenlasagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenlasagne
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenlasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenlasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelenlasagne
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenlasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenlasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept