1 Pers de sinaasappel en limoen uit. Snijd de knoflook fijn. Dep de ribeyes droog met keukenpapier en leg ze in een schaal waar ze net in passen. Meng het sinaasappel- en limoensap met de worcestersaus, knoflook en olie en schenk over het vlees. Laat afgedekt buiten de koelkast 2 uur marineren.
2 Snijd de uien in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in ringen. Haal het vlees uit de marinade, dep droog en bestrooi met peper en eventueel zout.
3 Verhit de grillpan. Gril de ribeyes 3-4 min. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Gril ondertussen de ui en paprika 4 min. in de grillpan. Schep regelmatig om. Voeg de laatste minuut de jalapeños toe.
4 Verwarm de tortilla’s in een koekenpan. Snijd het vlees in dunne reepjes. Serveer de tortilla’s met het vlees, de groenten en zure room.