Romige kalkoenfilet en spitskool

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de kalkoenfilet, champignons en 450 ml bouillon in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 15 min. koken.
  • 2 Verhit ondertussen de boter in een koekenpan. Voeg de kool en de rest van de bouillon toe en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 3 Giet de kalkoenfilet en champignons af in een vergiet en vang een kopje kookvocht op. Trek het vlees met 2 vorken in kleine stukjes. Roer in een kom de bloem los met 75 ml kookvocht en schenk in de pan. Voeg het vlees, de crème fraîche en champignons weer toe en laat al roerend binden tot een romige saus. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de spitskool erop en verdeel het vlees met de saus erover.

Romige kalkoenfilet en spitskool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept