1 Pers de limoen. Meng het limoensap, de suiker, vissaus en sojasaus in een kom tot een dressing. Snijd het steeltje van de rode peper en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de ui in flinterdunne halve plakjes. Roer door de dressing.
2 Kook de peultjes 2 min. in kokend water. Giet af in een zeef en spoel af met koud water. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de helften in schuine plakken. Meng de komkommer, peultjes en de blaadjes van de koriander in een schaal.
3 Bestrijk de biefstuk met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees in 4-5 min. medium. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie en snijd dan in dunne plakjes. Voeg het vlees toe aan de groenten en schep de dressing erdoor. Bestrooi met de pinda's. Bon appétit!
Thaise biefstuksalade is een recept van Albert Heijn