Mango-kokostaart

12
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit en snij de mango in blokjes.
  • 2 Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de melk toe en klop met een garde 1 voor 1 de eieren erdoor. Zeef het bakmeel erboven en spatel voorzichtig door het beslag.
  • 3 Doe de helft van het beslag in de bakvorm en bestrooi met 3/4 van de mango en kokos. Schenk de rest van het beslag erover en bestrooi met de rest van de mango en kokos. Bak de taart ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat afkoelen en snijd in stukjes.

Mango-kokostaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kokostaart met frambozen
Bekijk recept
Appel- kokostaart
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept
Pompoen-kokostaart met pecankorst
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept