1 Snijd de peper in stukken en de gember in plakjes. Doe samen met de knoflook in de keukenmachine en maal fijn. Verhit de olie in een wok en fruit het mengsel op laag vuur 2 min.
2 Doe ondertussen de kip in de keukenmachine en maal grof. Zet het vuur onder de wok hoog. Doe de kip in de wok en roerbak in 6 min. goudbruin. Voeg de suiker toe en laat al roerbakkend in 2 min. karamelliseren. Breng eventueel op smaak met zout.
3 Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kokos in de lengte in dunne plakjes. Rooster op middelhoog vuur 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Leg de waterkers op een platte schaal en verdeel de kokosnoot erover. Besprenkel met de mangodressing, serveer de rest er apart bij. Schep het basilicum door de kip en verdeel over de waterkers. Serveer met de mihoen.
Waterkerssalade met kokos en kip is een recept van Albert Heijn